25 april 2024 Gebruikers online: 43
Agenda
Active creations

Tafeltennissers rukken op naar tweede plaats

Geplaatst op: 21 november 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis speelde  maandagavond in de thuiswedstrijd tegen Heino goed. Het eerste team begon zo sterk aan de wedstrijd dat het achtste team van Heino al snel tegen een 3-0 achterstand aankeek.

In het dubbelspel kwam er wat meer tegenstand. In deze partij was er een vierde game nodig om tot winst te komen. Na het dubbel was er een partij te zien waarin beide spelers de aanval zochten. De winst ging naar de speler van Heino. De wedstrijden na deze mooie partij gingen in een razend tempo naar het team van Zwartsluis. En zo werd de stand al een 8-1 voorsprong. In de laatste partij van de avond was er nog wel veel spanning, de teams  wilden beide niet verliezen en met de gamestanden 11-3, 12-10 en 14-12 kwam de eindstand op een 9-1 zege uit. Met als resultaat een voorlopige tweede plaats, met een achterstand van vier punten op de koploper.

Het tweede team speelde in Genemuiden, tegen het derde team van GTC.  Het tweede speelde donderdagavond een lastige en zware wedstrijd. Het team van GTC doet nog mee om de eerste plaats. De drie spelers van Zwartsluis deden er alles aan om toch maar een paar punten mee terug te nemen. Helaas een winst partij zat er niet in deze avond, dus een 10-0 nederlaag.

Het derde team speelde in Wijhe. Tegen het tweede team van Wijhe was er niet veel eer te behalen. Wel was er regelmatig veel weerstand van de Sluzigers. Aan het eind van de avond was er een 10-0 nederlaag. Door dit resultaat is er voor het derde team geen plaats meer in de vierde klasse. Het derde moet in het voorjaar proberen terug te komen vanuit de vijfde klasse.

Het vierde team speelde thuis tegen koploper Batfighters uit Elburg. Het tweede team van Elburg was een maatje te groot voor het vierde van Zwartsluis. Toch gaven de spelers alles om tot een goed resultaat te komen. Regelmatig waren er meer games nodig om tot winst te komen.  Helaas lukte dit maar twee keer. De eindstand was dan ook een 8-2 nederlaag.

DE JEUGD SPEELDE THUISWEDSTRIJDEN

Het eerste team moest tegen het eerste team van Smash ’70 uit Hattem spelen. In een mooie en gelijk opgaande wedstrijd was het lang onzeker wie de winst zou behalen. Zwartsluis kwam op achterstand maar boog deze snel om. Vervolgens ging de winst om en om. Tot de zevende partij stond Zwartsluis voor. De laatste drie wedstrijden gingen soms nipt verloren. De eindstand was een 6-4 nederlaag .

Het tweede team speelde tegen het eerste team van Dronten. Tot het dubbelspel ging het gelijk op. Daarna nam Zwartsluis een voorsprong en stond deze niet meer af. Na een goede wedstrijd kon het tweede terug kijken op een mooi resultaat. De eindstand was een 6-4 zege.

Het derde team  speelde tegen het tweede team van Dronten. Ook dit was een mooie wedstrijd om te zien. De strijd was hevig, maar voor het team van Zwartsluis zat er niet meer in dan twee punten.  De eindstand kwam dus uit op een 8-2 nederlaag.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice