20 juni 2019 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Jeugdtafeltennissers handhaven zich

Geplaatst op: 9 december 2018

Het eerste jeugdteam van de tafeltennisvereniging speelde afgelopen zaterdag in Zutphen. De tegenstander was het eerste team van Torenstad. Dit kon op voorhand wel eens een moeilijke wedstrijd worden. Het duel stond in het teken van degradatie, beide teams konden zich nog handhaven.

Zwartsluis had bij het begin nog een voorsprong van vier punten. Het eerste had genoeg aan vier punten om Torenstad voor te blijven. Zwartsluis begon met één mooie zege. De tweede partij ging jammer genoeg net verloren, en zo bleef het weer spannend. Vervolgens namen de Sluzigers een drie één voorsprong. Torenstad gaf niet op en kwam terug tot op één punt. Hierna pakte  het team het belangrijke vierde punt. Torenstad wilde toch proberen om de competitie winnend af te sluiten en kwam terug tot vier vier. Het slotakkoord was voor Zwartsluis, de laatste twee partijen werden gewonnen. Met de einduitslag van 6-4 winst is ons eerste jeugdteam op de vierde plaats geëindigd. Wat een hele mooie plaats is. De spelers hadden nog niet eerder in de eerste klasse gespeeld.

Het tweede team speelde ook in Zutphen. Zij speelden tegen het derde team van Torenstad. Ook dit was een mooie wedstrijd. Het tweede had ook nog een paar punten nodig om in hun klasse te blijven. De start was niet zo goed, zij kwamen met drie één achter. Na het dubbel gaven zij gas en wonnen vijf partijen op rij. Torenstad won het laatste duel. De eindstand was ook hier een 6-4 zege voor Zwartsluis. Ook dit team blijft in de huidige klasse.

Het derde team was door omstandigheden plotseling vrij.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice