24 april 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Nieuwe vocalgroup S!ng start in januari

Geplaatst op: 9 december 2018

Zwartsluis heeft vanavond januari een nieuw koor: een aantal initiatiefnemers starten de vocalgroup S!ng. Dit koor gaat zich richten op een brede variëteit in muziek, denk aan popmuziek van ‘vroeger en nu’, soul, klein kunst liedjes maar ook a-capella bewerkingen van bijvoorbeeld popliedjes. Met elkaar gaan de koorleden zoeken en experimenteren wat werkt voor dit nieuwe koor.

Naast een naam is er ook al een dirigente/ muzikaal leider gevonden voor de groep: Jane Loois. Jane is vorig jaar afgestudeerd in zang aan het Artez conservatorium in Zwolle en volgt momenteel een masteropleiding zang in Rotterdam.  Het koor zal 1x per twee weken gaan zingen op de woensdagavond in gebouw ’t Ende, Westeinde 23 in Zwartsluis. De repetities starten om kwart voor acht en duren tot kwart over tien.

Voor wie graag (weer) wil zingen of wil ontdekken of dat iets is om mee te starten wordt er op woensdag 9 en 23 januari een “Proeverij” gehouden: kom langs, doe mee en besluit dan of dit jouw goede voornemen voor 2019 gaat worden. Wie nu al meer wil weten, of wil laten weten langs te komen (aanmelden hoeft niet, maar mag wel) kan mailen naar Vocalgroupsing@outlook.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice