15 juli 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Na dik twee jaar gaat Esclusa weer open

Geplaatst op: 19 december 2018

Twee jaar en twee maanden wachten was volgens vrijwilliger Tom Kisjes en jongerenwerker Myrthe Lugtmeier veel te lang, maar ondertussen zijn ze ‘trots en dankbaar’. Komende vrijdag gaat eindelijk de vernieuwde jeugdsoos Esclusa open. “De vrijwilligers hebben keihard gewerkt om de soos zo mooi mogelijk te maken en dit is goed gelukt”, klinkt het.

Aanstaande vrijdag begint de opening om 19.00 uur. Dan kunnen de jongeren uit Zwartsluis hun eigen plek bezichtigen en binnen gebruik maken van de spelletjes. Kinderen vanaf groep 8 zijn welkom. “Wij nodigen de jongeren van Zwartsluis graag uit voor een gezellige avond met ons. Wij hebben er erg veel zin in en wij kunnen dan ook haast niet wachten om open te gaan” zegt Lugtmeier.

“Mochten er nog jongeren zijn die willen verliezen tijdens een potje FIFA moeten ze even langs komen, de controllers liggen klaar”, grapt Kisjes.

Nog even goed om te weten: als het logo van Esclusa aan de buitenkant verlicht is, dan is Esclusa geopend. De jeugdsoos is vanaf 19:00 geopend en zal rond de klok van 23:00 uur weer sluiten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice