19 juni 2019 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

DESZ verder met trainersduo

Geplaatst op: 20 december 2018

Hoofdtrainers Leo Blom en Jan Derk Brandsma hebben hun contract bij DESZ met een jaar verlengd. De trainers die eerder voor de groep bij onder meer MSC en d’ Olde Veste stonden, zijn bezig aan hun eerste seizoen in Zwartsluis. Volgens de club is er vertrouwen tussen de eerste selectie, de staf en beide trainers.

“De commissie Seniorenzaken en het bestuur zijn blij met deze uitkomst na de evaluatie met de beide trainers. Het geeft blijk van wederzijds vertrouwen. Met frisse energie en een positieve atmosfeer binnen de club, gaan we met elkaar aan de slag om de besproken punten op te pakken en DESZ vooruit te helpen”, zegt vicevoorzitter Jitse Antuma over de contractverlenging.

Onder leiding van het duo Blom/Brandsma presteert DESZ 1 naar behoren. De ploeg behaalde 21 punten uit 12 wedstrijden, waardoor zij momenteel is terug te vinden op een verdienstelijke 4e plek in de 2e klasse J. Een klassering die, met de tweede seizoenshelft voor de boeg, voldoende perspectief biedt, vindt de club.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice