16 juli 2019 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

IJscoman ijskoud de beste bij Voorwaarts

Geplaatst op: 29 december 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Zestien darters en liefst zes en dertig kaarters gingen om twee uur bij Voorwaarts van start voor de Snoepers trofee bij het klaverjassen en de Next Step-trofée voor de darters. Daarmee sloot de muziekvereniging 2018 af, met hoogtepunten als de jaarlijkse uitvoering in het Agnieten College, het Kerstconcert van de Malletband in het centrum van het dorp, deelname aan Buitengewoon Kerst aan de Handelskade en de Harmonie van de vereniging bij het Kerstevangelie in de Gereformeerde Kerk in Zwartsluis dat op RTV Oost werd uitgezonden.

Nadat de laatste ronde van het kaarten en de finale van het darten waren gespeeld konden door Jan Elfring en Jan ten Klooster van Voorwaarts de prijzen worden uitgereikt. Winnaar bij het darten werd Arjan Corporaal die de grote wisselbeker uit handen van Mariette van Daalen van Next Step mocht ontvangen. Bij de prijsuitreiking van het kaarten was de eerste prijs voor Gerralt van Dijk. Gerralt, eigenaar van d’IJsco in Genemuiden kreeg de wisselbeker van Snoopers uitgereikt door zijn collega uit Zwartsluis, Annet van der Haar.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice