20 juni 2019 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Heel De Schans bakt (knieperties)

Geplaatst op: 9 januari 2019

Tekst en foto Roel Huls

In het Schipperscafé van Woonzorgcentrum De Schans kwamen woensdagmorgen 9 januari de heerlijke bakgeuren de bewoners en gasten bij het binnenkomen tegemoet. Het leek of heel De Schans aan het knieperties bakken was.

Een bakploeg was al rond acht uur onder leiding van Wolterien Koerhuis begonnen. De dames Neel Touwen (98) en Gerie van de Belt (88) zorgden voor het inpakken en de verkoop. De kassa rinkelde volop. De vele zakjes gingen vlot van de hand.

Het bakfeest werd rond half elf sfeervol opgeluisterd door Ben Prikken die in de zaal op zijn accordeon bekende Hollandse liedjes en meezingers speelde. ‘Het kleine café aan de haven’ ontbrak niet op de muzieklijst in het kleine Schipperscafé van De Schans.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice