23 april 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Eerste proeverij S!ng trekt 21 belangstellenden

Geplaatst op: 11 januari 2019

Woensdag jl. heeft de eerste proeverij van de nieuwe Vocalgroup S!ng plaatsgevonden. Een mooie opkomst met 21 belangstellenden, deels ervaren maar voor anderen een eerste ontdekking of (samen) zingen iets voor hen is.

“In een prettige sfeer werd door dirigente Jane Loois een workshop verzorgd waarbij meteen meerstemmig een nummer is ingestudeerd (en al aan een tweede is begonnen). Zoals al gezegd een mooie opkomst, maar er is nog ruimte voor meer enthousiastelingen. Gelukkig is er nog een tweede proeverij”, aldus Harma Beens van de groep.

Door omstandigheden is deze proeverij niet op de eerder genoemde datum van 23 januari maar een week later op 30 januari a.s. “Of je nu houdt van popmuziek, soul, klein kunst, iedereen is welkom om tijdens de proeverij langs te komen en mee te doen. Het koor zal 1x per twee weken gaan zingen op de woensdagavond in gebouw ’t Ende.”

De repetities starten om kwart voor acht en duren tot kwart over tien. Wie nu al meer wil weten, of wil laten weten langs te komen (aanmelden hoeft niet, maar mag wel) kan mailen naar Vocalgroupsing@outlook.com.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice