19 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Met koffiezetapparaat de Barrel Challenge in

Geplaatst op: 16 januari 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Woensdagavond zijn Melvin Withaar en Henrie van der Linde nog de laatste puntjes op de i aan zetten voor The Barrel Challenge. In hun werkplaats worden de laatste stickers op de oude Subaru Impreza, bouwjaar 1997, geplakt. Met smart wordt er op de startnummers gewacht. Startnummers die al wel binnen zijn voor de twee overige barrels uit Zwartsluis, die komende zaterdag vertrekken richting Scandinaviƫ.

De reservebanden liggen al op het dak en al de elektriciteit is aanbracht en de motor is geheel nagekeken en voorzien van een geldige APK.

Om de kou in het hoge noorden voor te zijn is er thermokleding, handschoenen en mutsen aangeschaft en tijdens de rit is een heus koffiezetapparaat in de auto aanwezig.

Ruim 300 oude barrels, die bij aanschaf niet meer mochten kosten dan 500 euro, gaan in het Zweedse Trelleborg van start.

De drie Sluziger voertuigen gaan zaterdagmorgen rond elf uur van start. De voertuigen die zijn voorzien van gesponsorde stickers van een aantal bedrijven uit Zwartsluis zijn dan te bewonderen aan de Zomerdijk bij transportbedrijf Vos.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice