17 februari 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Twee keer brons voor ZvZ-zwemmers

Geplaatst op: 3 februari 2019

ZvZ kwam met twee bronzen medailles terug van de  Regionale Estafette Kampioenschappen in Hengelo. De snelste estafetteteams van de Provincies Overijssel en Gelderland mochten hier starten. In totaal namen 25 estafetteteams uit Regio Oost deel.

Een junioren estafetteteam met Anna Klomp, Féline Sam, Kim Schraa en Myrthe Dorgelo verscheen namens ZvZ aan de start. Er werd in totaal op 4 programma’s gestart: de 4x 100 meter wisselslag, 4x 100 meter vrije slag, 4x 100 meter vlinderslag en de 4x 100 meter schoolslag.

Op de 4x 100 meter vlinderslag én de 4x 100 meter schoolslag heeft het ZvZ team, na twee spannende races, op beide afstanden prachtige bronzen medailles behaald. Op de wisselslag en de vrije slag werd beide een mooie 4e plaats behaald. Daarnaast behaalde Féline Sam als startzwemmer op de 100 meter wisselslag ook nog eens een NK limiet op de 100 meter rugslag.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice