20 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Tafeltennissers goed uit de winter

Geplaatst op: 4 februari 2019

Het eerste senioren team van Zwartsluis is de voorjaarscompetitie goed begonnen. De Sluzigers wonnen met 9-1 van Heino 6.

Aldert Vegter kwam meteen goed uit de startblokken. Door zijn spel goed te gebruiken bracht hij zijn tegenstander uit evenwicht. Zo was het eerste winstpunt binnen. Jan Booij mocht de volgende partij spelen. Dit deed hij op erg goed en zo bracht ook hij deze speler van Heino een nederlaag toe. John van Schellen deed er iets langer over om tot winst te komen. Hij had vier games nodig.

Het dubbelspel was ook al een mooie zege. Dit gaf veel zelfvertrouwen voor de rest van de avond. Booij en Van Schellen wonnen vervolgens ieder nog twee keer. Alleen Vegter  moest in de laatste partij van de avond een nederlaag incasseren. De eindstand was een grote 9-1 winstpartij.

Het tweede team moest naar Emmeloord. Het speelde tegen het tweede team van Emmeloord. Het was een lastige wedstrijd, mede doordat Zwartsluis maar twee spelers had. Toch konden deze twee terug zien op een goede wedstrijd met als eindresultaat een 5-5 gelijkspel. Christophe Meijer won één keer. Harry de Wit won drie keer en samen wonnen zij ook het dubbelspel.

Het derde team speelde in Ens tegen Smash-In team 2. Het derde begon ook al met een winstpartij. Joost de Graaf en Gerwin van Dalfzen wonnen ieder één keer. Kenneth van Dijk won al zijn enkelspelen. Van Dalfzen en De Graaf wonnen ook het dubbelspel en brachten zo de eindstand op 6-4 winst.

Het vierde team speelde thuis tegen de Spinners, team 3 uit Emst. Het team uit Emst was duidelijk te sterk. De eindstand was een 8-2 nederlaag. Harm Hageman en Wietze Bakker kwamen niet tot winst. Wout van Dalfzen won één keer. De winst in het dubbelspel ging ook naar Van Dalfzen en Bakker.

Het vijfde team ging naar Heino. Zij speelden tegen het  12e team. Voor twee jeugdspelers was dit het debuut bij de senioren. Zij deden het goed. Yannick Meijer kwam net niet tot winst. Thimo Smit won één keer. Tjalling Wynia won al zijn partijen. De eindstand was een 6-4 nederlaag.

DE JEUGD SPEELDE OOK WEER  COMPETITIE

Het eerste team speelde zaterdag in en tegen Wijhe, team 1. Een zeer lastige tegenstander. Aan het eind van de morgen had Rafael Oudenaarden helaas geen winst partij binnen kunnen halen. Twan Ketelapper kwam één keer tot winst. Edward de Wit wist twee maal tot winst te komen. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

Het tweede team ging naar Nunspeet om daar tegen NTC Leogang 2 te spelen. Hidde Keuter en Yannick Meijer moesten het met zijn tweeën doen. Keuter kwam niet tot winst. Meijer won drie keer. De eindstand was een 7-3 nederlaag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice