14 november 2019 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Sfeerheren naar ’t Botterhuus

Geplaatst op: 8 februari 2019

Op 23 februari betreden de ‘Sfeerheren’ het podium van ’t Botterhuus. De stichting Zwartsluizer Botter ZS13 speelt hiermee in op de succesformule van eerdere optredens. Een band die muzikaal op hoog niveau staat, de interactie zoekt met het publiek en een breed repertoire heeft. Meezingen mag, maar hoeft niet. Tony en Joris begeleiden hun zang met accordeon en contrabas. 

Op het repertoire staan Franse musettes, Argentijnse tango’s, Zigeunermuziek, Jazz en Engelstalige evergreens, Zuid-Amerikaanse, Ierse, Griekse, Spaanse, Duitse en Italiaanse muziek. Daarnaast spelen ze Hollandse liedjes en meezingers.

Kom ook genieten van deze muzikale duizendpoten. Reserveren is slim, want vol is vol. Mailen kan naar info@weijsberg.nl of bel even met Jennie van den Berg 038-3867431.

Plaats:             ’t Botterhuus, Mastenmakerstraat 14A, Zwartsluis

Datum en tijd:  23 februari a.s., aanvang 20.00 uur. ’t Botterhuus is open vanaf 19.30 uur

Entree:             € 7,50 (inclusief een bakje koffie of thee)

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice