25 april 2024 Gebruikers online: 61
Agenda
Active creations

Autobedrijf De Rijk is nu Autovakmeester De Rijk

Geplaatst op: 20 februari 2019

Autobedrijf De Rijk aan de Zomerdijk heeft zich aangesloten bij de nieuwe keten Autovakmeester. Dat biedt veel voordelen voor het bedrijf en de klanten. Onder de nieuwe naam Autovakmeester De Rijk houdt het bedrijf op 16 maart een open dag.

John de Rijk zit al meer dan een halve eeuw in de autobranche, waarvan de laatste 34 jaar als eigenaar van de bekende autogarage in Zwartsluis. Langzamerhand trekt hij zich terug uit het bedrijf en draagt hij Autovakmeester De Rijk over aan zoon Marc, die al jarenlang mede-eigenaar is.

Bij het denkproces over de toekomst, kwam ook aansluiten bij een keten vaak ter sprake. “Ons vak verandert voortdurend door nieuwe technieken en ontwikkelingen. Een auto bestaat tegenwoordig bijna volledig uit elektronica. Als je bij wilt blijven, is het goed dat je kunt terugvallend op een organisatie met veel kennis en service”, vertelt John de Rijk.

En die is gevonden in Autovakmeester. Dat is een nieuwe keten die de komende periode aan de naamsbekendheid gaat werken. “Klanten profiteren omdat wij onderdelen tegen een nog scherpere prijs kunnen inkopen. Bovendien geven wij 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. En Autovakmeester werkt alleen met A-merkonderdelen”, legt Marc de Rijk uit.

Buiten die goede prijs/kwaliteitverhouding zet De Rijk zelf ook stappen. “Groot voordeel is dat de specialisten van Autovakmeester online advies kunnen geven bij onderhoud en reparatie. Wij vergroten daardoor de kennis binnen ons bedrijf. Bovendien biedt Autovakmeester veel cursussen aan. Ook beschikken wij nu over alle relevante informatie van fabrikanten.”

Marc de Rijk verwacht veel van de nieuwe ontwikkeling binnen het bedrijf. Tijdens het Open Huis kunnen klanten daarover meer informatie krijgen. “Belangstellenden kunnen met een hapje en een drankje ons bedrijf bekijken. Ook maakt iedereen kans op een dinerbon voor twee personen bij Bij Frank. Voor kinderen is er een springkussen.”

De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice