25 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Bluessensatie naar Deel Vier

Geplaatst op: 23 februari 2019

Jolanda Langenberg van Deel Vier en Barbara Lok van Podium Lokaal slaan voor het jaar 2019 de handen ineen, om zo tot een hoogwaardig muzikaal mooi programma te komen. In februari zijn ze van start gegaan met Vocalgroep Choral. Een bomvolle zaal mocht genieten van een bijzondere voorstelling van Choral uit Vollenhove op deze prachtige locatie.

Zaterdagavond 16 maart wordt Deel vier omgetoverd in een bluestempel.Dan staat de charismatische blonde bluessensatie Ralph de Jongh in Deel Vier.

Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig blues festijn. Eentje die wij Hollanders van de koude grond bijna niet meer kennen. Ralph’s muziek ontstijgt het gemiddelde Blues-verhaal en daarmee zit het met zowel de vorm als de inhoud helemaal goed met deze blues-muzikant. Ralph was al meerdere malen te zien in DWDD. De blues stroomt koninklijk door de aderen van deze gigant.

In 2004 werd Ralph opgepikt door niemand minder dan Harry Muskee, die Ralphs talent erkende en werd geraakt door zijn muziek. Muskee nam Ralph mee op tournee als voorprogramma van zijn Cuby & The Blizzards, waarmee hij een grote groep trouwe fans vergaarde.

Vorig jaar 2018 stond Ralph al in Podium Lokaal, wat toen nog in Sint Jansklooster gevestigd was. Mensen van heinde en verre kwamen op deze virtuoos af.  Dus bestel snel je kaarten

op www.podiumlokaal.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice