24 april 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Groep 7 blaast nieuw leven in hotel De Uitkijk

Geplaatst op: 7 maart 2019

Groep 7 van de Arembergschool stond dinsdag twee keer op de planken: ‘s ochtends voor de medeleerlingen van de school en ‘s avonds voor familie. De weken eraan voorafgaand was er druk geoefend door alle leerlingen en dat was te merken.

De voorstelling had een modern thema over hotel “De Uitkijk” wat bijna failliet was. De hoteleigenaar had echter een idee om dit te voorkomen. Er gingen drie bands optreden waaronder de rockformatie AC/DC. De bands maakten er een groot feest van ’s nachts. Niet iedereen was hier van gecharmeerd. De hoteleigenaar had het er maar druk mee.

Het oudere echtpaar, dat veel ruzie maakte, vond het veel te druk en had niet veel geslapen door het vele lawaai en van een gezin gingen de kinderen op spookjacht. Achteraf bleek dat iedereen het toch wel erg gezellig vond en dat iedereen erg tevreden was. De hoteleigenaar, piccolo, schoonmakers en de receptionisten hebben uitstekend hun best gedaan om de hotelgasten een aangenaam verblijf te bieden. Een aanwezige journalist schreef een positief stukje waardoor het hotel de publiciteit kreeg die het nodig had om gered te worden. Dit werd dan ook heel feestelijk gevierd met sambaballen.

De kinderen hebben allemaal hun rol goed neergezet. Heel veel lof voor de inzet van de kinderen en de juffen, aldus de aanwezigen. Het was een muzikaal spektakel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice