23 mei 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Berghuis zet nieuw record neer

Geplaatst op: 13 maart 2019

Lindsey Berghuis zwom sterk bij de regio lange afstandskampioenschappen lange baan in Nijmegen (regio Overijssel en Gelderland). Ze deed op zaterdag mee aan de 400 meter wisselslag en de 800 meter vrije slag zwemmen en op zondag de 1500 meter vrije slag. 

Berghuis begon met de 800 meter vrije slag en wist met een klein persoonlijk record kampioen te worden. Daarna werd ze met een persoonlijk record vierde met de 400 meter wisselslag. Zondags werd ze regiokampioen met de 1500 meter vrije slag en heeft ze het regiorecord van 16 en 17 jarigen wat al op haar naam stond met maar liefst 17 seconden aangescherpt!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice