20 april 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

ZvZ blijft in de C-competitie

Geplaatst op: 25 maart 2019

Het zwemteam van ZvZwartluis wist zaterdag voor het tweede jaar op rij de positie in de C-competitie te handhaven. Ondanks dat er dit jaar minder oudere zwemmers aan de start verschenen wegens werk, stage en studie en jongere zwemmers moesten worden ingezet om ook voor de punten te zwemmen, wist ZvZwartsluis samen toch deze prachtige plek in de landelijke C-competitie te behouden.

De zwemcompetitie bestaat uit vier ronden. De vierde en laatste competitiewedstrijd werd in De Vrolijkheid te Zwolle gezwommen. ZvZ was vertegenwoordigd met 30 zwemmers, waarvan 20 puntenzwemmers en 10 zwemmer die meezwommen voor de teamspirit en hun eigen prestaties. Wederom werd duidelijk dat het team samen prachtige resultaten neer kan zetten.

Het team van ZvZwartsluis eindigde vierde in de landelijke C4-klasse in de C-competitie. Deze is onderverdeeld in vier klassen, waarin landelijk 37 verenigingen de strijd met elkaar zijn aangegaan. Deze knappe prestatie was ook nog eens goed voor de zeventiende plaats in het landelijke totaal klassement van alle 37 verenigingen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice