28 maart 2024 Gebruikers online: 47
Agenda
Active creations

Cabaret in ’t Botterhuus

Geplaatst op: 9 april 2019

Op 20 april is het podium van ’t Botterhuus voor het kleinkunsttrio Rouxlala. De stichting Zwartsluizer Botter ZS13 tapt hiermee uit een ander vaatje. Naast het bekende programma van lezingen en muziek komt nu eens cabaret aan bod.

In het programma ‘Meisjes’gaat kleinkunsttrio Rouxlala een langgekoesterde droom verwezenlijken. Ze gaan doorbreken! “En u kunt er bij zijn als dat gebeurt! Mieke Rous, Tynke Luske en Daan Kien worden namen die u nooit meer zult vergeten. Later als Rouxlala de beeldbuis beheerst, kunnen de bezoekers van ’t Botterhuus zeggen: ‘Wij kenden ze al voor de grote doorbraak”, aldus de organisatie

​Rouxlala brengt muziek van eigen, ambachtelijke makelij. De stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Het trio zingt over groot en klein menselijk leed, de kracht van de massa en de eenzaamheid van de enkeling. Met gezonde zelfspot weet Rouxlala van alle kommer en kwel een waar feest te maken.

Reserveren is slim, want vol is vol. Mailen kan naar info@weijsberg.nl  of bel even met Jennie van den Berg 038-3867431.

Plaats: ’t Botterhuus, Mastenmakerstraat 17A, Zwartsluis

Datum en tijd: 20 april, aanvang 20.30 uur. ’t Botterhuus is open vanaf 20.00.

Entree: € 10,00 (inclusief een bakje koffie of thee)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice