20 oktober 2019 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

‘Active’ geeft tip voor de logozoeker

Geplaatst op: 15 april 2019

Het merkwaardige prijzenpakket van Active Creations blijkt ook dit jaar weer in trek! Al in de eerste week nadat het Oranjeboekje huis-aan-huis verspreid werd in Zwartsluis, stroomden de inzendingen voor de logozoeker binnen bij het Sluziger marketing en communicatiebureau.

Wat opvalt aan de inzendingen tot dusver? De twee logo’s die niet in het boekje van de Oranjevereniging staan, blijken nogal moeilijk te vinden… Om de zoektocht naar de merken die Active Creations versterkt iets te vergemakkelijken, deelde de merkversterker daarom vandaag een tip op social media. Daarin roept Active Creations-directeur Hans Winter alle logozoekers op om over te gaan tot site seeing op de homepage en/of de portfolio pagina’s van www.activecreations.nl.

Merkversterker

Het geven van tips en advies is Active Creations niet vreemd. Dagelijks ondersteunt het marketing en communicatiebureau zo passievolle MKB-bedrijven uit de regio met het versterken van hun merk, zodat ondernemers kunnen doen waar zij goed in zijn. Dit doet Active Creations door het vaststellen van merkidentiteiten, positioneren van merken, bepalen van klantreizen, ontwikkelen van huisstijlen, bouwen van websites, bedenken van promotiecampagnes, produceren van drukwerk, opmaken van advertenties, creëren van signing, schrijven van content, regelen van relatiegeschenken en het verzorgen van fotografie, video’s en animaties.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “‘Active’ geeft tip voor de logozoeker”

  1. Reina schreef:

    En de mensen die geen internet hebben? Veelal ouderen. Die worden dus buitengesloten.

  2. Jan schreef:

    Vooral het teken voorop valt op !

Aquaservice