18 augustus 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Paasliederen in De Schans

Geplaatst op: 16 april 2019

Foto's Jan van Kleef

Het Chr. Gemengd koor ‘Comm nu met Sangh’ uit Wanneperveen zong maandagavond een aantal lijdens- en paasliederen in De Schans. Het koor, opgericht in 1948, staat onder leiding van dirigent Jannes Lopers met muzikale begeleiding op het orgel door Margreet van Dorsten.

Voor het optreden in deze stille week voor Pasen was er een mooi hierop afgestemd programma samengesteld. Dit werd afgewisseld met samenzang en declamaties. Uit het oratorium ‘Het Nieuwe Jeruzalem’ van Johan Bredewout werd ‘Samen heffen wij de handen’ gezongen. En uit het oratorium ‘Ruth’ eveneens geschreven door Johan Bredewout, het lied ‘Vreemdeling’.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice