18 augustus 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Vier Sluziger verenigingen krijgen geld uit de ‘clubkas’

Geplaatst op: 17 april 2019

Vier verenigingen uit Zwartsluis krijgen een mooie bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen uit de regio van Rabobank IJsseldelta hoorden woensdagavond in Kampen hoeveel leden in de campagne op hen hebben gestemd en wat het geldbedrag is dat daarbij hoort.

Zwemvereniging ZVZ kreeg de meeste steun. De 149 stemmen leverden een bedrag van 668 euro op, waarmee de vereniging onder meer de startblokken wil vernieuwen. Ook de Bridgeclub kreeg net als vorig jaar een bedrag. De 228 euro wordt gebruikt voor de aanschaf van de nieuwe bridgekastjes. Tennisvereniging Zwartsluis mag twee tientjes meer bijschrijven. De Kolksluuszangers, niet aanwezig bij de overhandiging in Kampen, krijgen een bedrag van maar liefst 525 euro. Wielervereniging de Noordwesthoek kreeg 377 euro.

Opvallend bij de uitreiking was de beperkte deelname uit Zwartsluis. Uit de andere dorpen en steden die vallen onder de Rabobank IJsseldelta hadden veel meer clubs zich ingezet om een geldbedrag bij elkaar te krijgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice