25 april 2024 Gebruikers online: 65
Agenda
Active creations

De feestweek barst los

Geplaatst op: 23 april 2019

Na een prachtig zonnig paasweekend gaat Zwartsluis vandaag volop de feestvreugde van de Oranjefeestweek in. Wat staat er deze week eigenlijk allemaal op het programma?

De officiële aftrap is vandaag om 14.30 uur als de kermis opent. Vanavond is er in de feesttent de traditionele bingo en in De Schans de Seniorenavond.

“We hopen op een zonnige woensdagmiddag want dan kunnen alle kinderen van Zwartsluis een dagje marktkoopman spelen op de Kinderrommelmarkt (vanaf 14.00 uur). Diezelfde middag is er in de feesttent een schuimparty en schminken speciaal voor alle kinderen van de basisschool. Eén van de hoogtepunten van de feestweek zal woensdagavond plaatsvinden als Frans Duijts samen met Perfect Showband de eerste feestavond zal invullen”, aldus de Oranjevereniging.

Op donderdagavond wordt de kennis van alle Sluzigers getest met de Feesttent Quiz.  Vrijdag staat in het teken van de pre-party voor Koningsdag. Die avond staat het Koningsnachtfeest gepland waarbij Bandje Speciaal in een sneltreinvaart een serie hits ten gehore zal brengen.

En dan Koningsdag. Dit jaar grootster dan ooit. De optocht zal in nieuwe stijl door de straten trekken, er is de mogelijkheid om je fiets te versieren in de feesttent en gezamenlijk te brunchen samen met alle wagenbouwers. Natuurlijk is de kermis de hele dag geopend en het zeskamp is terug! Vanaf 15.00 uur zal het feestgedruis zich naar de feesttent verplaatsen waar Deejay Nelson hits uit de jaren ’90 zal draaien en ons opwarmt voor de prijsuitreiking van de optocht en een naadloos overlopende feestavond. Die middag en avond hoe je het terrein niet meer te vertalen want er is volop eten en drinken waaronder een heerlijke foodtruck.

Het volledige programma op https://oranjeverenigingzwartsluis.nl/programma

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice