28 maart 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Henriette beste secretaresse van Zwartewaterland

Geplaatst op: 24 april 2019

Vanmiddag was er een overval bij Hotel Zwartewater. Nee niet ernstig, maar een totaal onverwachte overval op Henriette Hammer! Ze werd overvallen door Marjan van Bosch Bloemen uit Genemuiden met een prachtig boeket, een grote taart van de Echte Bakker Groot Koerkamp en heerlijk fruit van De Lange Puur Natuur. 

Vorige week was het verkiezing van de beste secretaresse van Zwartewaterland.  Bedrijven konden een brief met motivatie insturen waarom juist ‘hun’ secretaresse de beste zou zijn. En dat is Henriette Hammer geworden, die werkt bij Hotel Zwartewater in Zwartsluis.

De inzender Harold Mijnheer van Hotel Zwartewater weet het zeker er is er maar een iemand die daarvoor in aanmerking komt en dan is ´hun´Henriette !

Naast haar werk als telefoniste-receptioniste is zij een steun en toeverlaat voor de directie en sales. Super gedreven, punctueel, betrokken en onvermoeid verricht ze haar werk bij Hotel Zwartewater. Ooit begonnen als v stagiaire op haar huidige werkplek, is zij nu een bepalend gezicht en een sterke persoonlijkheid binnen de organisatie

Proactief, altijd denkend in oplossingen en nooit in bedreigingen weet zij haar werkzaamheden uit te voeren. “Laat het maar aan haar over en het komt wel goed”, is een veel gehoorde uitspraak op de werkvloer.

Dat zijn de lovende woorden van Harold Mijnheer over Henriette. Zij komt oorspronkelijk uit Hasselt, maar tegenwoordig met haar Stefan en kids Tes en Thias al jaren gelukkig gesetteld in Stadhagen. Ze is trouw aan Hotel Zwartewater want op 21 april was het precies twintig jaar geleden dat ze in dienst kwam. Een echte mijlpaal voor het hotel en natuurlijk voor Henriette zelf.

Nu mag zij dus een jaar lang de titel dragen van beste secretaresse van Zwartewaterland. En dat betekent naast de eretitel een jaar lang gratis een balieboeket van Bosch Bloemen en van De Lange Puur Natuur een jaar lang gratis werkfruit.

Henriette was ontzettend blij en totaal verrast en na de vele felicitaties van collega’s is waarschijnlijk de heerlijke taart meteen aangesneden.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice