18 augustus 2019 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

De dag van het jaar voor Millefleurs

Geplaatst op: 10 mei 2019

Foto's Jan van Kleef

“De dag van het jaar”, zegt Marieke Mooiweer van Millefleurs over de zaterdag voor Moederdag. “Bloemen horen echt bij Moederdag. Veel mensen geven ook een ander cadeau, maar willen er dan toch een bosje bloemen bij”, aldus de eigenaresse van de bloemenzaak aan de Stationsstraat.

Afhankelijk van het weer zijn of buitenplanten of boeketten populair. “Maar dit jaar zit er weer en precies tussenin en dus verwachten we dat we zowel veel buitenplanten als boeketten en andere bloemen verkopen. We hebben in ieder geval een heel breed assortiment. Volop keuze.”

Een specifieke bloem of plant, zoals de roos op Valentijnsdag, is er niet voor Moederdag. “Als het maar bloemrijk en kleurrijk is”, aldus Mooiweer.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice