18 augustus 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Team Bleistarte naar gewestelijke finale

Geplaatst op: 12 mei 2019

Het eerste team van B.V. de Bleistarte heeft zich via een gewestelijke tussenronde geplaatst voor de Gewestelijke Finale. Het team bestond uit J. v/d Berg, A. Mooiweer, H. de Graaf en J. Westrik (J. Jansen was verhinderd en W. Elbers is niet speelgerechtigd).

De tegenstanders waren B.C. Gorredijk 2, district Friesland, en D’ oale Delle 2 uit Ane, district N.O. Overijssel. Tegen D’ oale Delle had J. v/d Berg een verliespartij maar wisten A. Mooiweer en J. Westrik hun partij wel te winnen, dus 4 partijpunten en 2 matchpunten. Tegen B.C. Gorredijk wist J. v/d Berg weer niet te winnen maar zetten A. Mooiweer en H. de Graaf hun partij wel in winst om, weer 4 pp. en 2 mp.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice