18 augustus 2019 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Bloemenverkoop levert mooi bedrag op

Geplaatst op: 13 mei 2019

Stichting Werk in Uitvoering en De Open Poort zijn blij met de resultaten van de jaarlijkse potgrond- en bloemenverkoop die medio april plaatsvond. De verkoopactie leverde dit jaar maar liefst €3243,91 op. De vrijwilligers hopen ook volgend jaar weer op zo’n mooi resultaat.

Willem Bonsink, betrokken bij de verkoopactie, verklaart: “Het was een mooie, gezellige zaterdag waarin we met verschillende verkoopteams op pad gingen. Veel Sluzigers waren enthousiast en droegen hun ‘financiële steentje’ bij.”  En dat is zichtbaar: de tuintjes in Zwartsluis staan er netjes bij met al die vrolijke zomerbloeiers en beide stichtingen hebben een prachtig bedrag van ruim drieduizend euro binnengehaald. “Zo hebben we weer een mooie basis voor de vrijwilligersprojecten die er de komende periode liggen!” aldus Willem.

Dit jaar verliep de verkoop iets anders dan voorgaande jaren. De vrijwilligers moesten overstappen op de verkoop van zomerbloeiers, omdat de violen al waren uitverkocht bij de kwekerij. Dit kwam door het vroege voorjaarsweer in maart. Of het volgend jaar weer een zomerbloeiersverkoop wordt is nog onbekend. “We moeten afwachten hoe het volgend jaar verloopt, maar we weten we in elk geval dat de keuze voor zomerbloeiers geen invloed heeft op de verkoopcijfers”, verklaart Willem lachend.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice