Active creations

Kisjes uitgevlagd bij Staphorst

Geplaatst op: 25 mei 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Sluziger Albert Kisjes was zaterdag voor het laatst assistent scheidsrechter bij het tweede team van de vv Staphorst. Vijf jaar geleden toen zoon Tom van PEC Zwolle naar Staphorst ging werd Albert Kisjes assistent scheidsrechter bij het geel blauwe team dat uitkomt in de reserve hoofdklasse van de KNVB.

De Staphorsters speelden de laatste wedstrijd tegen Flevo Boys uit Emmeloord. Beide teams konden nog kampioen worden, al hadden de Emmeloorders genoeg aan een gelijkspel.

Toen zoon Tom in Gramsbergen voor DESZ de 1-2 scoorde maakte ook Staphorst de 1-0 uit zo ongeveer de enige aanval in de eerste helft. Na rust maakte Flevo Boys gelijk en het vele publiek moest tot de 98e minuut wachten op de 2-1 van Staphorst. Rubin Kin maakt uit een strafschop de winnende 2-1.

Na afloop werd Albert bedankt voor vijf jaar vlaggen en werd hem door een aantal familieleden een ingelijst Staphorst shirt aangeboden.