24 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Las Paljas met muziekreis in De Schans

Geplaatst op: 3 juni 2019

Tekst Roel Huls, foto's Jan van Kleef

De seniorenband Las Paljas uit Zwolle zorgde maandagavond voor een gezellige muziekavond in Woonzorgcentrum De Schans. Het amusementsorkest treedt regelmatig op voor senioren vanaf 55 jaar. In allerlei verzorgingstehuizen in Zwolle en omgeving wil Las Paljas graag een leuke avond bezorgen met een gevarieerd programma. Dankzij deze variatie kunnen de groep musici gemakkelijk inspelen op de behoefte van het publiek.

Zangeres van de band is Jeanette den Ouden-van Dalfsen, oud inwoonster van Zwartsluis. Eef Winterman zorgde voor de humoristisch verbindende teksten. Las Paljas zong en speelde liederen uit verschillende landen en maakte met de aanwezigen een muzikale wereldreis. De muziekreis werd in Nederland beëindigd met een ‘uitsmijter’, een medley van bekende Amsterdamse meezingers.

Woensdagavond 12 juni is er ‘s avonds om half acht een optreden van het Golden Oldies duo met muziek uit de jaren 50 en 60. Deze avond wordt door de stichting verzorgd samen met de Zonnebloem afdeling. Alle senioren uit Zwartsluis zijn welkom. Voorafgaand is er ‘s middags eerst nog een haringparty voor de bewoners en aanleunwoningen in De Schans.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice