19 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

De Banjers nodigen Zwartsluis uit

Geplaatst op: 4 juni 2019

Kinderopvang de Banjers organiseert op 12 juni een open dag aan de Julianastraat 24. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn ouders en hun kinderen welkom om aan den lijve te ervaren wat de opvang – en deze nieuwe locatie- te bieden heeft.

Een springkussen, een workshop ‘gezonde hapjes maken’ (lekker fruitspiesjes rijgen), blikgooien en ijsjes snoepen; er is genoeg te doen voor alle leeftijden en uiteraard zijn de medewerkers aanwezig voor het beantwoorden van vragen en geven van extra informatie over de opvang.

De Banjers van SKZ  is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar en verhuisde onlangs naar de Fortresse aan de Julianastraat. Met de verhuizing naar de plek vlak achter de Arembergerschool, is SKZ Zwartsluis weer een stap dichterbij het doel een integraal kindcentrum (IKC) te creëren, waarbij opvang en onderwijs integreren. Bovendien is het groene stekje een perfecte plek om lekker te spelen voor de kleintjes. De pedagogisch medewerkers gaan er regelmatig op uit met dreumesen en peuters om de natuur in de omgeving te verkennen.

In aanloop naar de open dag kunnen kinderen een kleurplaat uit de krant of Aremberger nieuwsbrief halen of ophalen bij de Coop, Groentemannen en Bakkerij Ekkelenkamp. Die kunnen ze mooi versierd en ingekleurd inleveren op de open dag zelf, waarna de kinderen een mooi cadeautje ontvangen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice