28 maart 2024 Gebruikers online: 123
Agenda
Active creations

Rook Bedrijfskleding verruimt openingstijden

Geplaatst op: 4 juni 2019

Rook Bedrijfskleding aan de Zomerdijk verruimt vanaf 1 juni de openingstijden van de winkel. Dat is mogelijk door de komst van twee nieuwe medewerkers en uiteraard de steeds verder uitbreidende klantenkring. Op dezelfde locatie is ook Rook Darts gevestigd.

Eigenaren Bennie en Martine Rook namen in november de eerste medewerker aan en recent kwam ook een tweede in dienst. Daarmee kunnen de deuren van de winkel vaker open. “Bovendien hebben we nu meer tijd voor het bezoeken van klanten. Zo werken we verder aan onze naamsbekendheid en kunnen we nog verder investeren in service en kwaliteit”, vertelt Bennie.

Ook de aanschaf van drie borduurmachines speelt daarbij overigens een belangrijke rol. Rook Bedrijskleding hoeft nu minder uit te besteden. “Bedrukken van kleding konden we al in eigen huis, maar nu zijn we ook het adres voor borduren. Belangrijk voordeel voor klanten is dat de levertijd nog verder omlaag gaat. Bovendien hebben we nu meer grip en controle op de kwaliteit”, zegt Martine.

De aanschaf van de machines past in de filosofie van het bedrijf dat graag als ‘totaaloplosser’ werkt. Klanten kunnen voor een breed pakket aan producten en diensten bij Rook Bedrijfskleding terecht. “Wij leveren een compleet assortiment aan kleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en BHV-materialen, maar zorgen bijvoorbeeld ook dat BHV-trommels van onze klanten up-to-date blijven”, vertelt Martine. Rook heeft bovendien een uiterst modern online bestelbeheersysteem, waardoor het bedrijf in feite het verlengstuk is van bedrijven.

Dat zorgt nog steeds voor een uitbreidende klantenkring. Ondernemers uit Zwartewaterland, Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Noordoostpolder en in toenemende mate Zwolle weten het bedrijf aan de Zomerdijk te vinden. “En dat heeft toch te maken met de kwaliteit en service waarvoor wij staan. Wij denken mee met opdrachtgevers en komen met deskundig advies. Daarin zit onze meerwaarde.”

Door de uitbreiding van het personeel gaat bovendien de winkel vaker open. Vanaf 1 juni zijn de openingstijden:

Dinsdag – vrijdag: 13.30 tot 17.30 uur (donderdag ook van 19.00 – 21.00 uur)

Zaterdag: 9.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice