25 april 2024 Gebruikers online: 131
Agenda
Active creations

Notenhuys sluit, Catootje Kinderspul breidt uit

Geplaatst op: 7 juni 2019

Het Notenhuys op het winkelplein gaat de deuren sluiten en Catootje Kinderspul breidt daardoor uit. Dat maken de betrokken ondernemers vrijdagochtend bekend. “We willen graag dat ‘dit nieuwe stuk’ dan ook aan gaat sluiten bij de stijl van Catootje en dat betekent dat we het assortiment wel behoorlijk moeten aanpassen. De ‘weegkassa’ verdwijnt en daarmee dus ook alle producten die gewogen moeten worden.”

Catootje Kinderspul gaat meer de focus leggen op ‘cadeau’. “En dan niet alleen voor de kids, maar ook voor volwassenen. Denk aan de producten van dagelijkse broodkruimels en de hippe tassen van zebra! Ook willen we graag leuke cadeaupakketten blijven maken met diverse lekkere producten erin. Maar er zullen ook verrassende nieuwe productgroepen komen.”

Zwartsluis kan straks ook voor verse producten in eigen dorp terecht. “De Groentemannen gaan de verse noten overnemen en ook een groot deel van de voorverpakte zakjes van 3 voor 5 en 3 voor 10! Op deze manier houden we dus een groot deel van het assortiment in Zwartsluis en krijgen we er alleen maar meer leuke dingen bij! Hopelijk voor iedereen een win win situatie.”

Het plan is om eind juni Het Notenhuys te sluiten. Waardebonnen zijn deze maand nog geldig!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice