28 maart 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Golden Oldies in De Schans

Geplaatst op: 12 juni 2019

Foto's Jan van Kleef

De activiteiten in Woonzorgcentrum De Schans volgden elkaar woensdag 12 juni snel op. Na het haringfeest ‘s middags om drie uur met het Urker Vispaviljoen was er ’s avonds een optreden van het Golden Oldies Duo. Een avond met muziek speciaal voor senioren gezongen door Trea Staal en Mariske Hekkenberg.

De dames zijn al jarenlang vriendinnen en zangcollega’s en hebben hun krachten gebundeld. Ze vormen samen het Golden Oldies Duo. Het programma bestaat uit hits van de jaren vijftig tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke verhalen, maar vooral herkenbare songs voor ouderen. Ze treden regelmatig op voor luisteraars in zorginstellingen. Er werd met veel voldoening geluisterd naar de herkenbare liedjes in het Nederlands en een enkele keer in het Engels met een hoog meezing gehalte. De bewoners van De Schans en senioren uit Zwartsluis kijken terug op een heerlijk haringfeest met korenwijn en een gezellig muzikaal optreden.

De muziekavond werd door de stichting en de lokale afdeling van De Zonnebloem georganiseerd. Gerrit Sintemaartensdijk zorgde voor de afsluiting met een dankwoord ‘voor de avond waarvan iedereen heeft genoten’.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice