19 april 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Uw woning naar wens?

Geplaatst op: 19 juni 2019

(advertentie) Ook weleens het idee dat er net iets ontbreekt aan de inrichting of dat de sfeer nét niet helemaal is zoals u zou willen ? Voor de één zit het dan in een kleine aanpassing, de ander wil helemaal vernieuwen of verbouwen. “Wie u bent ziet u vertaald in het interieur” zegt Janneke van Potuyt interieurstyling en advies.

“Bij een kloppend interieur staat de persoonlijkheid van u als klant centraal, uw wensen zijn dan ook leidend.  Eigen ideeën kunnen starten met het maken van een moodboard tijdens haar workshops of u kunt  het restylen volledig aan ons overlaten, u kiest.”

En mocht het verder gaan dan bijvoorbeeld een andere kleur in de woning,  andere meubels of  raamdecoratie dan is de samenwerking van Janneke met haar man John van Potuyt (ver)bouw en renovatie de ideale oplossing.  Van bouwtekening tot de mooie vaas op tafel, Janneke en John zorgen er met  liefde en aandacht voor.

Leuk nieuws is dat medio september Janneke en John met hun bedrijf  zich hopen te vestigen aan de Productieweg 4 in Hasselt.  Graag willen ze hier laten zien waar ze voor staan, zowel richting hun zakelijke als particuliere klanten. Het is het beste voorbeeld van de complete dienstverlening die zij met hun bedrijf kunnen leveren aan klanten in de wijde omtrek, want ook al verhuizen ze,  bewoners van Zwartewaterland en omstreken blijven ze graag als hun klanten zien.

T. 06 23209980/ www.potuytbouwenstyling.nl/ of volg ons op Facebook en Instagram.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice