18 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Knol opent expositie in De Schans

Geplaatst op: 28 juni 2019

Wethouder Knol opende vrijdag de kunstexpositie in De Schans. Hij schilderde eigenhandig een kleurige bloem op een groot doek, waarna de aanwezige schilders en bezoekers het schilderij met bloemen hebben aangevuld. Dit kleurige bloemenschilderij wordt later aangeboden aan het personeel van de Schans.

De exposanten van deze expositie zijn deelnemers aan de dagbesteding vrijwilligers, de  workshopdeelnemers van het “Open Atelier” in het Frion gebouw en van “Kleintje Atelier” in De Schans. In deze expositie zijn ongeveer 55 werkstukken te zien waaraan iedereen op eigen manier met veel plezier gewerkt heeft. Schilderijen gemaakt met acrylverf, gestipt of geschilderd, tekeningen met potlood, houtskool en inkt, handenarbeid en handwerkproducten.

Beide ateliers bieden individuele en groepsgewijze creatieve dagbesteding. Ook worden er bezoeken aan exposities georganiseerd en worden er workshops gehouden. Centraal staat bij deze activiteiten het opdoen van sociale contacten, het ontdekken van nieuwe kwaliteiten, je zinvol voelen en het onderhouden van je hobby’s.

De expositie is in De Schans Zwartsluis te zien tot en met oktober dit jaar. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice