20 oktober 2019 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Kinderopvang Marloes wint voetbaltoernooi

Geplaatst op: 5 juli 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Terwijl de voetballers op het veld naast zwembad de Kragge hun laatste wedstrijden spelen voor dat de finale’s beginnen, wordt er in het zwembad voor de vierde dag de vereiste baantjes gezwommen, buiten het zwembad vinden de oliebollen gretig aftrek en vermaakt de jeugd zich met een aantal attracties. Ook heeft een grote groep jeugdige zwemmers en zwemsters zich verzameld voor een spannende bingo met mooie prijzen.

Rond acht uur treden de teams van Bunga/Regio Bank en Keet Geertman aan om te strijden voor de 3e prijs. Na een spannende strijd delven de toch wat oudere spelers het onderspit tegen Keet Geertman, dat een aantal 1e elftal spelers van DESZ 1 in het team heeft.

Vervolgens is er de felle eindstrijd tussen Kinderopvang Bij Marloes en Vos Logistics. Bij Vos Logistics spelen alleen Sluzigers, terwijl dit bij Kinderopvang Bij Marloes niet het geval is. Op het doel staat hier good old Jan Visscher in het doel en laat nog steeds zijn grote keeperstalent zien. Noodgedwongen heeft de Kinderopvang vanwege blessures en niet kunnen spelen op de finaleavond van een aantal spelers niet-Sluziger spelers in moeten laten vliegen. Naast al deze spelers is ook DESZ’er Martijn van der Heide aanwezig om de verdediging te leiden. Kinderopvang slaagt er in om een ruime 3-0 voorsprong te nemen en dachten de buit al binnen te hebben, toen Vos er alsnog in slaagde om op gelijke hoogte komen, 3-3, en dus moest er een shoot out aan te pas komen dien door Kinderopvang Bij Marloes gewonnen werd.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Kinderopvang Marloes wint voetbaltoernooi”

  1. Henk de Winkel schreef:

    Smiddags waren ook voetbalwedstrijden voor de jeugd. Jammer dat hier geen fotos van zijn

Aquaservice