20 oktober 2019 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Regen krijgt WaterMuzeFestival er niet onder

Geplaatst op: 6 juli 2019

WaterMuzeFestival 2019 kampte met regenval, maar desondanks viel het festival niet in het water. Ongeveer 450 bezoekers genoten van de mooie sfeer in en rondom het Botterhuus. Ze zagen bovendien veel aanstormend talent en een aantal bands die al aardig gearriveerd zijn, zoals afsluiter Son Mieux.

Opvallend veel bezoekers uit de omgeving waren verrast door de locatie waar een groot aantal mensen nog nooit was geweest. Burgemeester Bilder bezocht het festival aan het begin van de avond ook. Hij bedankte de vrijwilligers die een evenement als WaterMuzeFestival mogelijk maken.

Foto’s Jan van Kleef.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Regen krijgt WaterMuzeFestival er niet onder”

  1. flip visscher schreef:

    Flip Visscher

    Top evenement op een Top locatie
    dikke pluim voor de organisatie

  2. Vvn schreef:

    Echt te gek zo mooi.

Aquaservice