18 april 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Bij Coop sparen voor vershoudbakjes Lock & Lock

Geplaatst op: 12 juli 2019

Eten bewaren en meenemen voor onderweg; dankzij de artikelen van Lock&Lock blijven ingrediënten en gerechten verser dan vers. Bij Coop Luuk Kleine sparen klanten voor zeven verschillende vershoudbakjes en to go-artikelen van het bekende merk.

Coop-klanten sparen voor vier kleurrijke vershouddozen en drie to go-artikelen in verschillende maten van het bekende merk Lock&Lock. De vershoudbakjes, lunchbox, twistbeker en food jar (dubbelwandig thermosbakje van RVS) zijn 100% lucht- en waterdicht, waardoor producten aanzienlijk langer vers blijven. Ze zijn bovendien vrij van BPA en geschikt voor in de diepvries, vaatwasmachine en magnetron. De vershoudbakjes zijn verkrijgbaar in de exclusieve vintagekleuren crème, zachtroze, -groen en -blauw.

Luuk Kleine: “De vershoudbakjes en to-go producten zijn ideaal voor onderweg. Een salade voor de lunch neem je bijvoorbeeld makkelijk mee in de lunchbox met divider, en in het thermosbakje vervoer je soep zonder een druppel te morsen! Met deze spaaractie gaan we samen met klanten voedselverspilling tegen, want door eten op de juiste manier te bewaren blijft het langer vers en hoef je minder weg te gooien.”

Spaaractie

De spaaractie van Coop start op maandag 8 juli en loopt tot en met zondag 1 september 2019. Dan ontvangen klanten bij elke 5 euro* aan boodschappen een spaarzegel. Ook bij speciale actieproducten worden extra zegels verstrekt. Een spaarkaart is vol met vijftien zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 15 september 2019 – met een kleine bijbetaling – ingeruild worden voor een vershoudbakje of to go-artikel naar keuze.

Voor meer informatie: www.coop.nl/vershoudbakjes.

*Exclusief wettelijk niet toegestane artikelen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice