25 april 2024 Gebruikers online: 66
Agenda
Active creations

Visdag valt in het water

Geplaatst op: 20 juli 2019

Foto's Jan van Kleef

“Vis moet zwemmen, maar dat werd dit keer wel erg letterlijk genomen. Jammer”, zegt John Smits over de Visdag tijdens de Zwartsluizer Zaterdag. Die viel in het water van de regenval die Nederland zaterdag teisterde. En dat terwijl de organisatie met de Groninger Vaargroep Noorderlicht een leuke trekker naar Zwartsluis had gehaald. Ook het draaiorgel moest vanwege de weersomstandigheden al snel de muzikale klanken stoppen.

Het springkussen werd weinig bezocht en ook de kinderschmink werd weinig tot niet benut. Al met al een dag die letterlijk in het water is gevallen. “Maar met dank aan de vrijwillige brandweer en de gemeente Zwartewaterland gaan we weer vol goede moed naar dag 2. Voor komende zaterdag staat er een rommelmarkt /braderie op het programma en zoals het er nu uitziet is buienradar ons gunstig gezind”, aldus Smits.

Met de ongeveer 60 kramen en de nodige rommelmarkt kleedjes zal Zwartsluis weer druk bezocht worden. Het centrum en de handelskade zijn volledig afgesloten om de bezoekers weer op een veilige manier langs de verschillende kraampjes te loodsen. Vanaf 11.00 uur start de braderie.

Aanmelden voor de rommelmarkt kan op telefoonnummer 0655783513

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice