12 december 2019 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Barend Vinke pakt voorzittershamer DESZ op

Geplaatst op: 8 augustus 2019

Sportvereniging DESZ heeft in de persoon van Barend Vinke een nieuwe voorzitter gevonden, zo meldt bestuurslid Robert-Jan de Vries. De bekende Sluziger is sponsor, lid van de club van 100, supporter en bovendien bij veel organisaties in Zwartsluis betrokken. Hij volgt Jitze Antuma op die vanwege een verhuizing de voorzittershamer moest neerleggen. “We zijn blij dat we na een lange zoektocht de positie van de voorzitter, vanaf november, weer bemenst hebben’, aldus De Vries.

“De komende periode komt DESZ bestuurlijk in een nieuwe fase. Enerzijds nemen Adriaan ter Horst en De Vries na 8 jaar afscheid in november. Daarnaast is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor de komende jaren. Dit plan biedt onze vereniging een echte uitdaging om de positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren, op alle fronten, door te kunnen zetten”,  aldus De Vries

Barend Vinke wil zich, in eerste aanleg, de komende twee jaren in gaan zetten. Uiteraard onder het voorbehoud van goede gezondheid. De komende periode zal hij aansluiten tijdens de bestuursvergaderingen en ingewerkt worden in de lopende zaken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 reacties op “Barend Vinke pakt voorzittershamer DESZ op”

  1. koos schreef:

    geweldig een echte desz man

  2. koos kisjes schreef:

    ben er blij mee een desz man in hart en nieren

  3. Teun Grootenhuis schreef:

    Desz gefeliciteerd

Aquaservice