12 december 2019 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

DESZ begint aan het nieuwe seizoen

Geplaatst op: 8 augustus 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Op de dag dat DESZ bekendmaakte dat Barend Vinke voorzitter wordt, begonnen 21 spelers van de eerste en tweede selectie van DESZ aan de voorbereiding op het voetbalseizoen.

Nog niet alle spelers waren vanwege werkzaamheden en vakantie aanwezig op deze eerste training onder leiding van de nieuwe trainers Pim Kaagman en Mark Doosje en 2e elftaltrainer Gerjan van de Belt.

Aanstaande zaterdagmorgen vindt de tweede training plaats en volgende week gaat de voorbereiding verder met een aantal trainingen en zal op zaterdag 17 augustus de inmiddels traditionele wedstrijd tegen Olympia’28 uit Hasselt op de Cingellanden plaats vinden. De zaterdag daarop wordt er geoefend tegen Bergentheim.

Op 31 augustus is er de eerste bekerwedstrijd in Dronten tegen asv Dronten 1 dat na degradatie dit seizoen uitkomt in de 2e klasse Oost. Pim Kaagman was hier vorig seizoen trainer. Op 7 september komen de Sluzigers thuis uit tegen WVF uit Westenholte, dat ook uitkomt in de 2e klasse Oost. Tenslotte is de laatste bekerwedstrijd tegen DOS Kampen 1 dat uitkomt in de 1e klasse van de KNVB Oost.

De zaterdag daarop is al de eerste competitiewedstrijd in de 2e klasse J Noord.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice