17 november 2019 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Braderie op Zwartsluizer Zaterdag

Geplaatst op: 10 augustus 2019

Foto's Jan van Kleef

De Zwartsluizer Zaterdagen hebben alle weersomstandigheden deze zomer al gehad. Na bakken water en hitte was het zaterdag tijd voor een stevige wind en dat drukte de animo van de standhouders. Er kwamen veel minder marktkooplui dan gepland. Verder was er een optreden van troubadour Rop uit Nijmegen.

Volgende week is alweer de laatste editie van de Zwartsluizer Zaterdagen van dit jaar. De jonge muzikale talenten worden ondersteund door Ger Lok Broer van Barbara. Van violiste tot pianiste en zangeressen komen voorbij op het podium aan de Stationsweg.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Braderie op Zwartsluizer Zaterdag”

  1. jan schreef:

    De Kerkstraat is te smal

  2. Toon schreef:

    Een simpele telling van de kramen kwam uit op 15 kramen, niet 60 zoals vermeld in het artikel.. Er zouden er 60 komen, helaas waren dit er dus een stuk minder.. Vanwege de wind hadden veel kramen met gemak verplaatst kunnen worden naar de Kerkstraat, dan was de zomerbraderie een stuk leuker geweest voor iedere bezoeker. Jammer dat veel uitbaters hebben afgezegd.

Aquaservice