20 januari 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Modeshow met vijfgangen diner

Geplaatst op: 7 september 2019

Na de succesvolle bingo is een modeshow met vijfgangen tapas diner de volgende samenwerking tussen┬áNEXT – STEP en De Vollenhoofsche Poort. “Terwijl u geniet van heerlijke gerechten wordt tussen de gerechten door een modeshow gepresenteerd voor zowel dames als heren. De verschillende mannequins en Dressmen, in diverse maten, showen de nieuwste modellen van merken als Helena Hart, RABE, Fellows United, Lerros en vele andere”, legt John Smits uit.

De aanvang van de modeshow is 18.30 uur en nadien is NEXT – STEP geopend. Diezelfde avond wordt onder de betalende klanten, voor zowel de dames als de heren een cadeaubon verloot, die men bij NEXT – STEP kan besteden voor 1 artikel met een maximale prijs van 160 euro. Reden genoeg dus om een heerlijk avondje uit te benutten met een goed beeld van de mode trends van winter 2019. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar bij de V.P. En NEXT – STEP. Vol is Vol

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice