20 januari 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Stephanie Struijk naar Deel Vier

Geplaatst op: 7 september 2019

Stephanie Struijk is op 13 oktober de eerste muzikale gast zijn van een nieuw seizoen Podium Lokaal in Deel Vier. Zijschrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Dat deed ze vroeger onder de naam Stevie Ann.

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roodtrip door Amerika. waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit ‘Bijna thuis’ is kenmerkend voor haar troubadour’s leven. En Stephanie slaat met haar nieuwe theatertour ‘Vanaf toen’ weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.podiumlokaal.nl

Er zijn 50 kaarten beschikbaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice