20 januari 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Taalspellen en poppenkast in Week van de Alfabetisering

Geplaatst op: 9 september 2019

In het kader van de Week van de Alfabetisering hebben Sluuspoort en de bibliotheek hun krachten gebundeld. Woensdagmiddag 11 september zijn er van 14.00 tot 16.00 uur allerlei taalspellen te doen, wordt er voorgelezen, is er poppenkast en kan worden meegedaan aan een prijsvraag.

In Zwartewaterland wonen veel laaggeletterde volwassenen. Door diverse omstandigheden hebben zij moeite met het begrijpen van brieven van de overheid, met schrijven of met rekenen. Soms missen ze digitale vaardigheden, terwijl dit steeds belangrijker wordt in onze samenleving.

Met het oog op deze doelgroep organiseert de Bibliotheek/het Taalpunt op 11 september deze gezellige taalactiviteiten voor oud, maar zeker ook voor jong in de bibliotheek van Zwartsluis, gehuisvest in Sluuspoort.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice