28 maart 2024 Gebruikers online: 48
Agenda
Active creations

Maritieme folk in ’t Botterhuus

Geplaatst op: 16 september 2019

’t Botterhuus begint dit herfst/winterseizoen met een optreden van een band die de organisatie dichtbij huis vond, maar zeker de moeite waard is. In de traditie van bijzondere live-bands is op 28 september het podium van ’t Botterhuus voor de mannen van Gieterse band Easy&Free. Jan, Klaas, Andre, Roel en de beide Bertjes spelen samen al meer dan 100 jaar in diverse bands, koren of orkesten.

In veel (haven-)plaatsen in Nederland en Duitsland zijn ze graag geziene gasten. Hoog tijd om ook Zwartsluis kennis te laten maken met deze band die een aantrekkelijke mix speelt van Ierse en Maritieme Folk en echte pubsongs.

Op het repertoire staan veel liedjes uit de zeevaart met een Ierse Sound. De songs komen oorspronkelijk uit Ierland, Schotland, Amerika en Nieuw Zeeland. De instrumenten zijn: gitaren, banjo’s, accordeon, bodran, mandoline, fluit, mondharmonica en cajon.  Verder zingen alle zes muzikanten in de band, zowel solo als in koor.

Kom ook genieten van bekende nummers als ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, ‘Whiskey in the jar’, ‘The Irish rover’ en nog veel meer. Reserveren is slim, want vol is vol. Mailen kan naar info@weijsberg.nl of bel even met Jennie van den Berg 038-3867431.

Plaats: ’t Botterhuus, Mastenmakerstraat 17A, Zwartsluis

Datum en tijd: 28 september, aanvang 20.00 uur. ’t Botterhuus is open vanaf 19.30.

Entree: EUR 7,50 (inclusief een bakje koffie of thee)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice