10 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Gelakte nagels en een volle buik op de Arembergschool

Geplaatst op: 20 september 2019

Workshops, nagels laten lakken, hamburgers eten, taarten proeven, meedoen met het Rad van Fortuin. Je kunt het zo gek niet bedenken, op de Arembergschool kan het vrijdagmiddag.

Want er moet geld binnenkomen. “Veel geld”, zegt Robert Rietman, voorzitter van de ouderraad. “We kregen na vele jaren van gemodder met oude geluidsinstallatie te horen dat het wel leuk zou zijn om een nieuwe geluidsinstallatie op te hangen. Dan heb je heel wat cashflow nodig.”

En dat kan geregeld worden, bewijst de school met haar Fancy Fair. Zowel het plein als de inwendige mens stromen vol. Ondertussen kijkt bakker Roy Ekkelenkamp nauwkeurig naar de door de leerlingen gemaakte taarten. Hij proeft ze uiteraard ook: er moet een oordeel over geveld worden.

Ekkelenkamp is niet de enige ondernemer die een bijdrage levert aan het feest. Zo’n beetje alle ondernemers van Zwartsluis, van JW Stoffering tot aan de Poolse supermarkt, allemaal leveren ze op een of andere manier een bijdrage aan het grootse spektakel.

“Zonder de bijdrage van de ondernemers was dit niet mogelijk geweest”, zegt Rietman. “Maar we hopen natuurlijk ook dat heel Zwartsluis hier nu langskomt.” De Fancy Fair duurt nog tot 18:30 uur.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Aquaservice