21 januari 2020 Gebruikers online: 57
Agenda
Active creations

Try out in Botterhuus voor theatertour

Geplaatst op: 20 september 2019

Vorige week kondigde Stichting Sluziger Botter ZS 13 een optreden aan van de Gieterse band Easy&Free.’t Botterhuus trapt daarmee het herfst/winterseizoen af. De organisatie laat weten dat de geplande avond een bijzondere invulling krijgt.

Easy&Free gaat met een Theathershow op tournee. De première van de eerste Theatershow van de band staat gepland voor 20 oktober. De show met de naam “Four Seasons” zal een ruim twee uur durende show worden, van Ierse / Schotse en traditionele Sea songs over de weemoed naar vroeger, de verloren liefdes, de hongersnood en de vele nummers over drank zullen niet ontbreken. De show zal vol zitten met luisterliedjes en bekende meezingers, gelardeerd met veel humor en sing-alongs van de bekende liederen. Het optreden van de band in t Botterhuus mag gezien worden als een try out van de Theatheshow. Het belooft dus een unieke avond te worden.

Voor wie de band niet kent: Jan, Klaas, Andre, Roel en de beide Bertjes spelen samen al meer dan 100 jaar in diverse bands, koren of orkesten. In veel (haven-)plaatsen in Nederland en Duitsland zijn ze graag geziene gasten. Hoog tijd om ook Zwartsluis kennis te laten maken met deze band die een aantrekkelijke mix speelt van Ierse en Maritieme Folk en echte pubsongs. Ze spelen bekende nummers als ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, ‘Whiskey in the jar’, ‘The Irish rover’ en nog veel meer.

De songs komen oorspronkelijk uit Ierland, Schotland, Amerika en Nieuw Zeeland. De instrumenten zijn: gitaren, banjo’s, accordeon, bodran, mandoline, fluit, mondharmonica en cajon. Verder zingen alle zes muzikanten in de band, zowel solo als in koor.

Kom ook de unieke try out meemaken.  Reserveren is slim, want vol is vol. Mailen kan naar info@weijsberg.nl of bel even met Jennie van den Berg 038-3867431.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice