17 februari 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Scheidsrechters in het zonnetje

Geplaatst op: 5 oktober 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Van 5 tot en met 13 oktober is het de week van de scheidsrechter en bij DESZ werd daar zaterdag aandacht aan besteed. Alle scheidsrechter die in actie kwamen kregen een pakketje van Jumbo Kerssies (sponsor bij DESZ) uit Zwolle aangeboden.

Op de eerste foto krijgt Damian Jansen in de vroege zaterdagmorgen uit handen van Ronald Voerman, trainer bij DESZ JO 11-1, een pakket aangeboden, waarbij Ronald waarderende woorden uitsprak richting Damian, die regelmatig bij DESZ zijn wedstrijdjes fluit. Bij alle wedstrijden van DESZ was er een pakket van Jumbo Kerssies Zwolle voor de leidsman.

Ook op de website van de s.v. DESZ staat een artikel over de week van de scheidsrechter. www.desz.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice