28 maart 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Drie kinderen Ruinerwold-gezin al eerder uit huis

Geplaatst op: 17 oktober 2019

Drie kinderen van het gezin dat maandag in Ruinerwold gevonden werd, ontvluchtten de familie al eerder. Dat zou gebeurd zijn toen het gezin in Hasselt woonde.

Familie van de vader meldt dat in een persverklaring. Dat de kinderen het huis ontvluchtten zou acht jaar geleden in Hasselt gebeurd zijn, terwijl het gezin negen jaar geleden vertrok naar Ruinerwold.

Voor vertrek naar Ruinerwold woonde het gezin in Zwartsluis, volgens de Facebookpagina van een van de zonen. Dat de vader nog zes kinderen zou hebben, naast de drie die het huis ontvluchtten, was bij de familie niet bekend.

De ontvluchtte kinderen namen contact op met overige familie, waaronder een broer uit een eerder huwelijk. De vader van het aangetroffen gezin verbrak alle banden met de familie al in de jaren ‘80.

Toen de moeder van de vader in 2017 overleed, werd geprobeerd contact met hem op te nemen. Zijn verblijfplaats was echter niet te achterhalen. Zowel in de Basisregistratie Personen als in het register van niet-ingezetenen dook hij niet op.

De familie werd door een familielid geïnformeerd over de identiteit van het gezin dat maandag in Ruinerwold opdook en spreekt nu wel de wens uit om het aangetroffen gezin te ondersteunen en bij te staan.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Aquaservice