29 maart 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Verkoopmiddag van Welfare Nieuwe Schans

Geplaatst op: 12 november 2019

De Welfare Nieuwe Schans houdt weer haar verkoopmiddag. Dit keer op vrijdag 15 november an 14.30 tot 16.30 uur.

De Welfare wordt volledig gerund door vrijwilligers en de afdeling Zwartsluis is nu onderdeel van Woonzorgcentrum De Schans. Doel is het bevorderen van het welzijn van ouderen en eenzamen in de samenleving. De belangrijkste activiteit van de Welfare in Zwartsluis is het handwerken met ouderen. Regelmatig houdt de Welfare in Zwartsluis verkoopmiddagen.

Op vrijdag 15 november 2019 is er weer een verkoopmiddag waarbij er een verkoop is van de vertrouwde artikelen die door ouderen in Zwartsluis zijn gemaakt. Ook zijn er knijpertjes bij de koffie of de thee. Daarnaast zijn er eigen gemaakte kaarten te koop en natuurlijk kunnen er ook weer lootjes via de verlotingsboom gekocht worden.

De verkoopmiddag is van 14.30 tot 16.30 uur in Woonzorgcentrum De Schans. Het geld dat deze middag wordt ingezameld is volledig bestemd voor de activiteiten van Woonzorgcentrum de Schans. Wie de Welfare wil ondersteunen wordt dan ook van harte uitgenodigd om naar de verkoopmiddag te komen en hier te snuffelen tussen de eigen gemaakte producten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice